3.8/5 enligt 10 röstning

En säker återförsäljare som är öppen för alla

Efter en del forskning på Internet upptäckte jag att, precis som 1xbet, är Melbet också fast etablerad i Ryssland där de har fysiska butiker. Deras online aktivitet är en del av ett försök att komma in på andra marknader. Och nu har de gett sig själva medlen för att uppnå detta mål genom att publicera en webbplats som har översatts till många språk och där spelare från nästan alla länder i världen är välkomna.

Logo MELbet

Alternativ bookmaker

Minsta insättning: 5€
50€
100% av din första insättning

En av de bästa bookmaker.
Höga odds, live betting, fri match streaming, massor av betalningsmetoder och svenska spelare är välkomna.
Utmärkt andra alternativet.

Operatören är därför en bra lösning för spelare som vill komma runt de begränsningar och Cyber censur som införts av vissa regeringar. Den här dealern är inte godkänd av spelkommissionen men har ändå en licens utfärdad av Curacao Spelkommission som ger viss tillförsikt när det gäller dess solvens och dess förmåga att tillåta spelare att enkelt ta ut sina inkomster.

Bra odds och ett omfattande urval

Liksom många spelare blev jag involverad i vadslagning med utländska bookmakers eftersom oddsen som erbjöds lokalt blev allt mindre tilltalande. Och jag blev glatt överraskad av de odds som presenteras av Melbet som kommer i närheten av vad 1xbet har att erbjuda. Bookmakerns användare har rätt till odds som ligger i det höga genomsnittet av utbud som du hittar på den internationella marknaden. Om du vill tjäna en rejäl avkastning på dina satsningar, kommer du inte bli besviken.

Melbets utbud kommer inte att göra dig besviken. Deras sport bok samt de satsningar som erbjuds för både pre-spel och Live-Betting är helt enkelt imponerande. Jag blev bokstavligen bort blåst på de möjligheter som erbjuds allt från ackumulator spel, singlar, systemspel, kedjespel och mycket mer.

Spelautomaten, e-sport och virtuella spel avsnitt lovar också några trevliga överraskningar. Om du vill ta en paus från rutin Sportspel, då kan ingenting jämföras med Melbets olika sortiment där du hittar allt på en webbplats.

Snabba, omväxlande och säkra betalningslösningar

Du kan njuta av fullständig frihet när det gäller att sätta in pengar eller ta ut vinster. Om jag ångrade att inte kunna använda PayPal, då har de alternativ som erbjuds av bookmakern gjort upp för att inte kunna använda den särskilda e-plånboken. Oavsett om du vill använda bankkort, förbetalda kort, mobila betaltjänster eller kryptovaluta, kommer du säkert att hitta den metod som bäst passar dina behov.

Och ännu bättre bearbetas insättningar och uttag snabbt. Finansieringen av en spelares konto görs omedelbart. När det gäller uttag bearbetas förfrågningar vanligtvis på under 15 minuter, men du kan behöva vänta i upp till 7 dagar när du vill ha en kredit på ditt bankkort.

Min ärliga åsikt om Melbet

Min erfarenhet har lämnat mig med ett allmänt gott intryck. Där jag hittar nästan alla förmåner som 1xbet har förutom att Melbet har en mer attraktiv och användar vänligt gränssnitt. En välkomstbonus är en del av paketet men jag hittade villkoren för att få det lite restriktivt. Andra regelbundna kampanjer kommer att tillåta användare att njuta av en underhållande och lönsam upplevelse.

Till vilken bookmaker bör du gå?

Tillbaka till de bästa utländska bookmakarna.

För några frågor,
anmärkningar, eller råd,
Skriv till mig, jag svarar:
[email protected]

Ses snart.

Prenumerera på mitt nyhetsbrev
och få nästa möjligheter