3.8/5 enligt 10 röstning

Diversitet av odds och bets

Som en världskänd betting broker tillåter ASIANCONNECT dig att gamla på flera olika sportevent. Men du ska inte glömma att agenten från början var till för asiatiska kunder. Du kommer därför hitta många regionella tävlingar och turneringar. Vidare finns på denna online betting specialiserade agents webbsida bets med asiatiska handikapp är kungarna. Om du är intresserad bör du läsa på mer om det!

I tillägg, med denna typ av bets, finns det ungefär alla de klassiska europeiska bets på denna plattform (poäng i slutet av spelet, vid halvtid, kombinerade bets, etc). Denna betting broker erbjuder de bästa oddsen på marknaden.

Logo Asian Connect

Den säkra insatsen

Minsta insättning: 100€
200€
20% av din första insättning

Tillåter dig att betta på Pinnacle och Sbobet.
Bonusen läggs till på dessa 2 bookmakers, men kräver ett Skrill- eller Netellerkonto för att unvika avgifer (annars banktransfer).

Gränssnitt och grafik

Bettingplattformen ASIANCONNECT, kallad ASIANODDS är intuitive och ergonomisk. När du har loggat in har du tillgång till alla slags odds, event och bets från ett enda gränssnitt. Kolumnen “Best Odds” tillåter dig att nyttja de bästa oddsen för tillfället hos bookmakerns partners. Generellt sett är användarerfarenheten mycket positiv hos ASIANODDS.

Promotion räckvidd

Bonusar är svåra att göra batter än denna asiatiska broker som är popular I Europa och USA. Det bör nämnas att den första insättningsbonusen är 20 % för en insättning på 100 €. Dess cash-back bonus är rimlig och tillåter dig att progressivt göra förtjänst på dina investeringar.

Vilken offshore bookmaker bör du vända dig till?

Tillbaka till de bästa utländska bookmakarna.

För några frågor,
anmärkningar, eller råd,
Skriv till mig, jag svarar:
[email protected]

Ses snart.

Prenumerera på mitt nyhetsbrev
och få nästa möjligheter