3.8/5 enligt 10 röstning

PremiumTradings: tillgänglig service

Premium Tradings är sammansatt av professionella traders som har flera års erfarenhet på bettingmarknaden. Detta team står till förfogande för betting unioner och privata gamblers 24 timmar om dygnet alla dagar i veckan, via en väldigt intuitiv och användarvänlig Skypeservice genom vilken spelare kan göra bets över marknadsnivån. För att gambla på Premium tradings broker måste du kontakta dess traders team via Skype, sedan dela dem med ditt val, dina odds och vald summa. De kommer organisera ditt val på ett eller flera bets, placera dem och hålla dig informerad om utvecklingen. På så sätt är betting broker logiskt.

Logo ESB

För Professionella

Minsta insättning: 200€
Inga bonusar
Cashback möjligt

Den mest kompletta av svenska brokers. Den fokuserar på möjlighet att göra väldigt höga bets och flera associerade tjänster, förvaltning och uppföljning.
Partner till ungefär 20 bookmakers och betting exchange (Singbet, Pinnacle, Betfair, Footbet, BETISN…) med insättningar och uttag nästan omedelbart.
För stora bettors är detta ett måste.

Å andra sidan erbjuder brokern också andra tjänster på sin plattform för att indirekt relatera till dess klienter och dess affärspartners med vilka du kan hitta de bästa bookmakers på asiatiska marknaden som: CitiBet, BetDag, FooBet, BetFair, BetISN, 1Bet, 18Bet, BabiBet, etc. Därigenom bland andra tillgängliga tjänster på Premium tradings plattform finns:

Promotions och finansiella transaktioner

Premium Tradings är inte snåla med sina spelare och visar det genom sina manga kampanjer. Jag upptäckte “R-a-F program” vilket består I att ge belöningar till alla spelare som bjuder in sina vänner 0.1% av alla vännernas vinster första månaden. Jag har också uppskattat de andra privilegierna brokern ger till sina lojala spelare. Till exempel “Premium Cashback” vilket består I att erbjuda del av det distribuerade av brokern till alla spelare som har gjort en viktig omsättning.

Finansiella transaktioner kan göras med flera medel. Därigenom kan spelare välja mellanSkrill, TrustPay, Bitcoin, Neteller, Sofort Banking, EcoPayz och flera andra för att göra insättningar och uttag.

Min objektiva åsikt

Generellt uppskattade jag upplevelsen av Premium Tradings. Jag har behållit väldigt bra känslor och tror att denna broker har satt allting på plats för att göra en toppen plattform att använda som en bro mellan spelare och bookmakers. Dess Skype broker service är verkligen innovativ och en lättnad för många spelare i den komplicerade process och vokabulär som används i live betting webbsidor.

Till vilken bookmaker bör du gå?

Tillbaka till de bästa utländska bookmakarna.

För några frågor,
anmärkningar, eller råd,
Skriv till mig, jag svarar:
[email protected]

Ses snart.

Prenumerera på mitt nyhetsbrev
och få nästa möjligheter