3.8/5 enligt 10 röstning

Diversitet av odds och bets

Eftersom den fungerar med bookmakersen SBOBET, Pinnacle, Matchbook, Betfair och MAXBET, kan denna mellanhand erbjuda dig en väldigt omfattande lista av sporter, odds och bets. De mest traditionella och ovanliga sporter är bara ett klick bort och du kommer att dra nytta av oslagbara odds! Simple, multiple bets, “Live”, Over-Under, allt finns där för ditt stora nöje!

Gränssnitt och grafik

Webbsidan finns tillgänglig I mer än 30 olika språk. På denna online bettingwebbsida kommer du må bra. Väldigt bra till och med. Det är att skapa ett konto coh betta på ditt val av bookmaker från hemsidan och flera tabs kommer informera dig om de förnedringar som erbjuds VIP medlemmar och insättningar och uttag bland annat.

Promotionell range

Licensrad av Montenegro E-Gaming Commission, BET-IBC tillåter dig att njuta av de bästa bonusarna dess partners erbjuder. För att kunna flerdubbla välkomstbonusar från ett enda gränssnitt, är inte det alla gamblers dröm? I tillägg till det är föreslagna kampanjer inte begränsade till simpla insättningsbonusar. Det är ett komplett urval av erjbudanden som finns till ditt förfogande genom BET-IBC!

Det finns andra bookmakers och brokers som förtjänar din uppmärksamhet:

Tillbaka till de bästa utländska bookmakarna.

För några frågor,
anmärkningar, eller råd,
Skriv till mig, jag svarar:
[email protected]

Ses snart.

Prenumerera på mitt nyhetsbrev
och få nästa möjligheter