3.8/5 enligt 10 röstning

En bookmaker som tar hand om dig med sina bonusar

1xbet föreslår alla slags bonusar, inte bara vid registrering. I Sverige är våra bookmakers reglerade och kan inte föreslå PR erbjudanden efter registrering, med konsekvensen att spelare regelbundet byter bookmakers.

Vid registrering

Du har säkerligen sett det, att vid registreringen har du rätt till 100% av din första insättning upp till 100 €. Märk att det inte är för det första förlorande bettet och att det är tillgängligt bara för kombinerade bets, vilket är toppen om det är sånna du gillar.
Utdrag:

3. Summan av bonusen måste sättas tillbaka I spela mer än 5 gånger I det kombinerade. Varje kombinerade bet måste inkludera minst 3 event. Minst 3 event av de kombinerade betsen måste ha en 1.40 odds eller mer.
4. Summan att gambla för att fullfölja bonusens villkor anses vara att sätta tillbaka i spel bara när betsen som görs på nämnd summa har blivit behandlade (kalkylerade).
5. Alla uttag är otillgängliga före bonusens villkor är uppfyllda (förutom undandag som nämns i tillägget*).
6. All bonussumma måste spelas före klienten kommer kunna ta ut något från sitt konto (eller göra överföringar till kasino), annars annulleras all bonus eller vinst.
...

1xbet.com bonus villkor 1xbet.com

Du borde inte räkna med det om du inte gör kombinerade satsningar. Det är möjligt att avbryta det, som jag gjorde, genom att kontakta webbplatsens supporttjänst. Jag har personligen använt Skype och det var väldigt snabbt och min korrespondent talade svenska.

De andra bonusarna – 1xbonus

I menyn högst upp hittar du en flik kallad ‘1xbonus’ (denna flik hamnar inte alltid på samma plats I menyn).
Rullgardinsmeny 1xbonus

Dagliga kampanjer

Du kan få bonusar varje dag. Till exempel:

Betting kuponger

Varje månad distribuerar bookmakern 5% av den totala summan av off-line bets och system med odds överlägsna 30 till 20 spelare. Reglerna är ganska långa och du kommer finna regelverket av kupongerna på en dedikerad sida. Märk att denna kampanj är väldigt angenäm för du kan ha rätt till den även om du inte försöker!

AdvanceBet

1xbet erbjuder möjligheten att satsa mer än ditt tillgodohavande genom att I förväg ge dig en del av dina framtida troliga vinster för bets som är gjorda mer än 48 timmar fore spelet börjar. Du kan använda detta förskott att spela med på andra kortsigtiga bets. Självklart ställs allt in om du i slutändan inte vunnit något. Det är komplext, so här igen, där har du reglerna för AdvanceBet med 3 olika scenario beroende på din prognos.

100 % bet försäkringen

Den här fördelen tillåter dig att köpa en försäkring om du fyller på att dina spel kommer att bli en förlorande. Återköpsbeloppet bestäms av webbplatsen. Vid vinnande vann du mängden oddsen, minus försäkringskostnaden, men om du förlorar betalas du tillbaka. Försäkringen kan vara helt eller delvis.

För virtuella sporterma

Webbsidan erbjuder från 10% till 30% cashback på esport bets genom att låta dig göra månba bets på bara en match. Här är det återigen för experter.

Promo-pointsen

En slags lojalitetspoäng, dessa är tilldelade varje gång du bettar på webbsidan. Steg för steg kommer du tilldelas poäng som sedan kan bytas mot mini games som kan ge dig pengar.

Som du kan se är det väldigt varierat och jag pratar inte ens om de punktiga kampanjerna, som att kunna vinna platser för match eller boostade odds.

Mer information om 1xbet

Tillbaka till 1xbet fullständig recension.

För några frågor,
anmärkningar, eller råd,
Skriv till mig, jag svarar:
[email protected]

Ses snart.

Prenumerera på mitt nyhetsbrev
och få nästa möjligheter