Gör ditt val

Direkt registering, utan broker
Bettingmäklare
1

1xBET

Lanserad I Ryssland, 1xBETmissar inte att öppna för internationella. Dess betting webbsida är tillgänglig i nästan alla språk, inklusive svenska! Denna unga bookmaker växer exceptionally fort, så som de tusentals handlare summerade överallt i EU. 1xBET kunde nyligt dra nytta av svenska marknaden eftersom denna utanför Lotteriinspektionen bookmaker är en av få tillgängliga i hela Sverige. Tack vare 1xBET kommer du kunna få dina bet att växa med hjälp av bonusar och odds högt över marknadens medel.

Logo 1xbet

Nummer 1 Bookmaker

Minsta insättning: 1€
100€
100% av din första insättning

Denna ryska agent är en av de bästa I världen.
Alla sammandrabbningar, höga ratings, omedelbara uttag, höga gränser....
Accepterar bettors med adress i Sverige.
Lotteriinspektionen kan inte blockera denna sida som regelbundet byter sin adress :) När du väl har registerat kommer du ha de korrekta länkarna.

2

ASIANCONNECT

Denna broker är specialiserad på tillgången till kända bookmakers, den accepterar svenskar och tillåter låga insättningar. ASIANCONNECT arbetar tillsammans med de bästa av bookmakers (Pinnacle Sport, Sbobet, Matchbook, Otobet) och alltfler värvas. Tack care ASIANCONNECT kommer du enkelt kunna öppna ett konto på en offshore bookmaker webbsida och dessutom flerdubbla dina inkomster två eller tre gånger!

Logo Asian Connect

Den mest tillgängliga brokern

Minsta insättning: 100€
200€
20% av din första insättning

Tillåter dig att betta på Pinnacle och Sbobet.
Bonusen läggs till på dessa 2 bookmakers, men kräver ett Skrill- eller Netellerkonto för att unvika avgifer (annars banktransfer).

4

Premium Tradings

Premium Tradings är ett broker företag, väldigt komplett som tillåter distanshantering av sina konton på ett väldigt precist sätt. Detta erbjudande riktas till väldigt stora gamblers (minimum insats på 500 €). Premium Tradings är det mest kompletta erbjudandet av brokerage på sportbetting (Pinnacle, Singbet, Maxbet, …) och trading (Betdag, Betfair, Matchbook, …) och erbjuder oftast bet utan gränser, Skype Betting, en personlig assistent och allt du behöver men reserverat för professionella gamers.

Logo ESB

För Professionella

Minsta insättning: 200€
Inga bonusar
Cashback möjligt

Den mest kompletta av svenska brokers. Den fokuserar på möjlighet att göra väldigt höga bets och flera associerade tjänster, förvaltning och uppföljning.
Partner till ungefär 20 bookmakers och betting exchange (Singbet, Pinnacle, Betfair, Footbet, BETISN…) med insättningar och uttag nästan omedelbart.
För stora bettors är detta ett måste.

5

BET-IBC

BET-IBC broker är en väldigt seriös organization som tillåter svenska gamblers att betta på väldigt populära bookmaker webbsidor, så som Betfair, MaxBet och BETISN. Men dessa sportbetting webbsidor accepterar inte vem som helst och du kan bara registrera dig efter du fått en inbjudan. Men dessa sportbetting webbsidor accepterar inte vem som helst och du kan bara registrera dig efter du fått en inbjudan.
BET-IBC är ett auktoriserat partnerskap mellan Betfair, MaxBet och BETISN, du kommer ha den unika chanson att skapa ett konto! Du bör notera att denna internationellt kända broker får kommission från spelarnas vinster. Fördelen med att betta med BET-IBC är att tjänsterna denna sportbetting broker erbjuder är tillgängliga för alla och för vilken betting summa som helst!

Före du väljer din offshore bookmaker läs följande:

Tillbaka till hemsidan för att befria dig.

För några frågor,
anmärkningar, eller råd,
Skriv till mig, jag svarar:
marc@slapptspelare.com

Ses snart.

Prenumerera på mitt nyhetsbrev
och få nästa möjligheter