Betalningsmetoder

Neteller

Neteller är väldigt säkert och konfidentiellt och är en av online gamblarnas favoriter. Vi måste säga att denna plånbok är väldigt enkel att använda. Det är möjligt att hantera som ett onlinekonto på banken, gå tillbaka till sin betalningshistorik och göra överföringar. Du kan dessutom registrera dig gratis på Neteller och företaget, som är beläget i Sverige, tillhandahåller ett MasterCard debit kort, vilket accepteras nästan överallt.

UPayCard

När du bettar riktiga pengar på icke godkända operatörer kommer de inte alltid att acceptera traditionella plånböcker som Neteller, du måste gå via ett bland gamblers väldigt populärt alternativ. UPayCard är en e-plånbok du måste upptäcka om du inte redan gjort det. Den föreslår klassiska onlinekonton och uppladdningsbara betalkort.

ecoPayz

Detta betalningsalternativ är en elektronisk plånbok med konto, app och betalkort av typen MasterCard. Helt översatt till svenska, med support på svenska och inte minst, det accepteras av många betting webbsidor. Jag har förberett en komplett recenssion av ecoPayz i vilken du kommer se det och andra fördelar med denna service är att kostnaden för den är lägre än många konkurrenter.

Skrill

Väldigt likt Neteller, Skrill är ett sätt att göra insättningar och uttag som är idealiskt för att göra betalningar på offshore betting websbsidor. Skrill, har inte mindre än 30 miljoner användare över hela världen. Skrill kommer att ge dig manga olika tjänster: du kan sätta in pengar på ditt konto utan svårigheter, du kan göra uttag utan svårigheter och kortet du tilldelas av företaget tillåter dig också att göra kontantuttag!

Mastercard

Det mest populära betalsättet I Europa, det blå kortet, är fortfarande omöjligt att undvika. Ett Mastercard debit eller kreditkort är det mest uppenbara sättet att hantera sina pengar. Det går att använda från vilken utdelare som helst och hos vilken näringsidkare som helst. MasterCard accepteras också av online betting webbsidor, vare sig de är godkända eller inte av Lotteriinspektionen.

Visa

Tack vare Visa har det aldrig varit enklare att använda sitt kreditkort på en betting webbsida. Denna betalningsmetod är världskänd och vanligen accepterad på betting webbsidor. Vidare är betalningsmetoden Visa säker, konfidentiell och 100% tillförlitlig. Du kommer inte ha någon orsak till oro!

1

Vi väljer 1xBET för Dig

Du kan göra insättningar och uttag via Neteller, Skrill och många fler.

Logo 1xbet

Nummer 1 Bookmaker

Minsta insättning: 1€
100€
100% av din första insättning

Denna ryska agent är en av de bästa I världen.
Alla sammandrabbningar, höga ratings, omedelbara uttag, höga gränser....
Accepterar bettors med adress i Sverige.
Lotteriinspektionen kan inte blockera denna sida som regelbundet byter sin adress :) När du väl har registerat kommer du ha de korrekta länkarna.

Innan du går till hjärtat av frågan, kolla in länkarna nedan:

Tillbaka till hemsidan för att befria dig.

För några frågor,
anmärkningar, eller råd,
Skriv till mig, jag svarar:
marc@slapptspelare.com

Ses snart.

Prenumerera på mitt nyhetsbrev
och få nästa möjligheter