Var?

Direkt registering, utan broker
Bettingmäklare
1

Utan proxy och med direkt registrering

Det enklaste för en svensk och helt enkelt det bästa

Logo 1xbet

Nummer 1 Bookmaker

Minsta insättning: 1€
100€
100% av din första insättning

Denna ryska agent är en av de bästa I världen.
Alla sammandrabbningar, höga ratings, omedelbara uttag, höga gränser....
Accepterar bettors med adress i Sverige.
Lotteriinspektionen kan inte blockera denna sida som regelbundet byter sin adress :) När du väl har registerat kommer du ha de korrekta länkarna.

2

Den bästa internationella mäklaren

Gör det möjligt för Sverige att satsa på Sbobet och Pinnacle

Logo Asian Connect

Den mest tillgängliga brokern

Minsta insättning: 100€
200€
20% av din första insättning

Tillåter dig att betta på Pinnacle och Sbobet.
Bonusen läggs till på dessa 2 bookmakers, men kräver ett Skrill- eller Netellerkonto för att unvika avgifer (annars banktransfer).

Lotteri Inspektionen Wasted

Har vi rätt att betta utomlands?

Först och främst måste du veta att de bookmakers vi pratar om inte har ackreditering i Sverige. Den svenska lagen förbjuder inte svenska spelare från att gambla på icke-licenscerade webbsidor. Varför är det så? Eftersom om det blir en rättstvist med en bookmaker som inte respekterar villkoren i sina egna användarvillkor eller inte betalar ut spelarens vinster, kan inte svenska myndigheter hjälpa spelaren.

Därför är det av största vikt att betta på en tillförlitlig webbsida. Oroa dig inte, de bookmakers vi rekommenderar är 100% tillförlitliga. Därutöver är orsakerna för att spela med en offshore bookmaker viktiga.

Hur man spelar utanför landet?

När vi spelar utanför ramen för Licensrade bookmakers är det bosättningen och förbindelsen som spelar roll, inte spelarens nationalitet. Om du som svensk gambler lever utomlands har du möjligheten att betta med vilken bookmaker webbsida som helst i världen, speciellt om du lever i ett land som är accepterat av denna operatör. Det bör noteras att motsatsen också är möjlig: det finns online betting webbsidor som inte accepterar svenska spelare som bor utanför Sveriges gränser.

Det är ganska enkelt att betta och spela på en icke officiell platform. Hur gör man ett bet offshore? Du behöver bara registrerar dig på den bookmaker webbsida du valt, vilket du kan göra med en VPN, en mjukvara som låter dig ansluta anonymt och navigera på bookamer webbsidan.

Vad du behöver veta fore du bettar:

Tillbaka till hemsidan för att befria dig.

För några frågor,
anmärkningar, eller råd,
Skriv till mig, jag svarar:
marc@slapptspelare.com

Ses snart.

Prenumerera på mitt nyhetsbrev
och få nästa möjligheter